Бивша инвестиционна компания на Анджелина Джоли обвини , че води отмъстителна война за

...
Бивша инвестиционна компания на Анджелина Джоли обвини , че води отмъстителна война за
Коментари Харесай

Войната за лозето на Анджелина Джоли и Брад Пит продължава


Бивша инвестиционна компания на Анджелина Джоли обвини, че води " отмъстителна война " за френско лозе, което беше обща благосъстоятелност на американските артисти, съобщи Ройтерс.

Фирмата " Нувел "  е завела насрещно дело против Пит в съд в Лос Анджелис. Компанията, която Джоли продаде преди година, има дял в насажденията в лозарското имение " Миравал ". От " Нувел " упорстват, че артистът е завзел контрола над винарната в югоизточната част на Франция, заяви " Дарик ".

" Откакто някогашната му брачна половинка Анджелина Джоли  Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е щерка на американския подаде молба за бракоразвод през 2016 година, води отмъстителна война против нея и " Нувел ", се споделя в известието.

В желае също по този начин артистът е упрекван, че прахосва активите на лозето по блестящи планове, както и че е " ограбил " скъпите им търговски марки.
не разрешавал на " Нувел " достъп до имението " и го третира като негово персонално феодално притежание ", се споделя в желае, подаден от компанията.

Бившата капиталова компанията на Джоли упорства за обезщетение от най-малко 250 милиона щатски $ от Пит за " нелегално и деспотично държание ". 

Актьорът пък заведе дело против Джоли и " Нувел " през февруари. Той твърди, че някогашната му брачна половинка е продала на интернационална алкохолна компания нелегално своя дял в имението, където двамата подписаха брак през 2014 година

Адвокатите на холивудските звезди не дадоха отговор незабавно на отправени запитвания. От " Нувел " също отхвърлиха коментар.

Анджелина Джоли  Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е щерка на американския и се снабдиха през 2008 година с имението " Миравал ", което се намира в южния френски департамент Вар.

Според импортираните от " Нувел " правосъдни документи Джоли е желала да продаде нейния дял, възлизащ на 50 % на Пит след развода им, само че не са съумели да сключат договорка поради " неразумните условия " на някогашния брачен партньор.

Джоли продаде компанията на дистрибутора на алкохол " Столи груп " през октомври 2021 година, само че Пит не би се съгласил да се откаже от своя безспорен надзор върху него, се твърди в подадения иск.

пък упорства, че с Джоли са се споразумели нито един от тях да не продава каузи си в лозето без единодушието на другия. Продажбата е в прорез с това съглашение, твърди артистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР